16-01-08

week 21..

Dag BELGEN en co.. Hier ben ik weer, warm weer... dat kan je wel zeggen dat het hier warm weer is, om te stikken!!!het piekte vorige week wel tot 45 graden!! Pfff en het is nog niet voorbij!
Veel speciaals is er weer niet echt gebeurd.. de feestdagen zijn voorbij de kerstversiering wordt weggehaald (dat is heel raar een kerstboom en het is 40 graden).
Gisteren ben ik naar een verjaardag geweest van een meisje die ik niet zo goed ken, gewoon gezellig in de tuin gezeten en taart en nog veel meer eten, mijn buik stond op ontploffen toen we terug naar huis wandelden. Deze ochtend om 8 uur opgestaan (wat vroeg is, hehe) en gaan wandelen met Aniela, een ander meisje.. we zouden in een of ander ding mijn fiche gaan halen dat ik naar het zwembad kan gaan, je moet hier eerst bij de dokter enal om te laten controleren of je geen luizen hebt en written enzo.. maar de dokter was er niet dus het zal voor februari zijn want ik maak mijn valies stillekes aan want… mijn mama en papa komen woensdag!!! Oh ik ben zo blij, we zullen rondtrekken in Uruguay! Dus je zal dan niet zo veel van mij horen denk ik maar zal proberen nadien een zo uitgebreid mogelijk verslag te geven.
Nadien is het dan ook weer carnaval en tot hier toe ziet het ernaar uit dat ik naar artigas zal gaan bij Kiki en Paola want Artigas is DE carnaval stad van Uruguay en voor een Aalst bewoner vind ik dat ik hier ook de beste carnaval moet meemaken he..
Veel heb ik eigelijk verder niet echt meer te vertellen..
Vertellen jullie mij eens hoe het daar in het koude Belgie zit..
Alle tot de volgende!!!
Dikke bezen!

09:37 Gepost door Anouk in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

das ni lief é zal ik je even vertellen hoe koud het hier in het koude belgië is?
MAAK MIJ MAAR JALOERS ME U 45° VERDORIE!
Seg, ik wil ook wel altijd is afkomen voor een rondreisje in urugay ze :p
beezeken van u vroegere sportgenote (allé kom en van bryan krijgt ge der ook eentje zonder dat ij t weet)

Gepost door: Marieke | 22-01-08

De commentaren zijn gesloten.