19-11-07

Buenos Aires en co.

Dag allemaal ,Hoe gaat het daar in het daar in het Belgen land..
Het is een tijdje geleden, maar ik heb er zo mijn redenen voor,
Ik zat in het grote Buenos Aires!!Ik vertrok 11 november in de nacht van zaterdag op zondag om 00.30 naar Montevideo waar ik met Merel wat rondgelopen heb enzo. In de namiddag hadden we afgesproken met nog enkele andere studenten, Anneriek uit Nederland, Suzanna uit Noorwegen, Rosie uit USA en Hanna uit Zweden. We aten samen gezellig wat en Hanna, Anneriek, Merel en ik zijn dan naar de oude stad gegaan, wat rondgelopen en gepraat en naa rde zonsondergang op het strand van Montevideo gekeken. Om 22u vertrokken alle studenten met de bus naar Buenos Aires, we reden via Paysandu waar we nog enkele studenten oppikten. Smorgens rond 10 uur kwamen we aan in Buenos Aires, WAAAW!! We mochten het hotel nog niet in dus gingen we eerst een shopping center binnen.. het eerste van de trip, er volgen er nog veel, dan naar het hotel ons intsalleren  en dan mochten we de stad wat verkennen, elke groep met een vrijwilliger of 1 van de oudjes (er waren 3 vrouwen mee, waaronder mijn spaanse lerares.. deze waren allemaal boven de 50-60 jaar en wouden eigelijk enkel koffie drinken en shoppen) de andere 2 Pia en Hernan rond de 25 jaar 2 super leuke vrijwilligers die ons een hele leuke tijd gegeven hebben. Bon we liepen rond in de stad, Hanna en ik kochten al meteen onze vooraad eten en drinken om het savonds gezellig te maken op onze kamer. Een flesje wijn en Martini. Savonds aten we in een restaurant waar het buffet was. Nadien … gezellig op de kamer een glaasje wijn gedronken samen met Mika, een jongen uit Finland, hij vertelde ons dat zijn spaanse leraar homo was, heel grappig.
De volgende dag gingen we alweer naar een shopping en mochten we nog wat rondlopen in de stad.. LEUK Na het avond eten zijn we met de helft van de groep weggeslopen uit het restaurant en wat gaan drinken.. De koffievrouwen hebben het nooit opgemerkt dat we er niet waren.. Hernan en Pia vonden het fantastisch dat we dat gedaan hadden! De volgende dag gingen we in de namiddag op citytour, we redden langs de armere buurt en het roze huis, (zoals in
USA het witte huis) en nog vanalle andere dingen ook een kerk bezochten we, ik trok er veel fotos om nadien aan mijn gastfamilie te laten zien!! Haha. We bezoeken ook het graf van Evita Perron. Na de city tour gaan we naar het Hard Rock Café van Buenos Aires.  We eten elke avond in hetzelfde restaurant, met buffet dus we kunen wel elke avond wat anders eten, en het smaakt me. Na het eten kunnen Hernan en Pia de koffiewijven overtuigen om ons uit te laten gaan. We gaan naar een bar en drinken wat en dansen echt heel leuk!!
De volgende dag gaan we naar huis, we bezoeken nog een sort van ZOO, schoon! Nadien nog voor de laatste keer naar een shopping center, IK BEN BEUGESHOPT!! Ik
kan het niet meer zien! Nadien gaan we terug richting Uruguay. Rond 7 uur smorgens komen we aan in Montevideo, Hernan vraagt of we zaterdag avond niet naar La Fiesta de X gaan, ik wil wel maar het is zo ver, uiteindelijk blijf ik bij Hanna slapen en gaan Hanna, Janis, Sasha Hernan en ik naar het feest op zaterdag avond, WAAAAAAAW wat een feest! Een groot festival begint in een bos en loopt door tot op het strand, Rock, salsa, reggae, electro…. Alles echt heel leuk. Om 4 uur begint het kei hard te regenen, we kunnen nergens schuilen dus we gaan naar het huisje van Hernan waar we nog wat babbelen over de slechte organisatie van de Buenos Aires trip, we zouden normaal nog naar een pretpark gaan.. maar dat hebben we niet gedaan.. zoveel shoppen dat kan ook niet!! Hernan en nog een andere vrijwilliger zijn vollop La Paloma aant voorbereiden dat is 26 November, dat gaat heel leuk worden denkik!! Bon rond 7 u smorgens namen we de bus richting Atlandida, een stadje aan de zee waar Hanna woont, we slapen 2 uur en dan neem ik de bus richting Montevideo en dan richting rivera 6 uur.. Ik geef al mijn cadeautjes af aan mijn gastfamilie en kruip doodmoe in mijn bed!

Zo did was het dan weer eens .. Zoals jullie zien twa een fijne trip, maar ik ben een beetje teleurgesteld in de organisatie, we betalen zoveel en doen helemaal niet veel!
Ach ja Tot de volgendeXx Anouk Ik wil nog een ding zeggen, de mensen die mij een brief schrijven, kopieer hem eerst voor je hem zendt want het is niet zeker dat hij aankomt!En al heel erg bedankt aan alle mensen die mij een briefje of kaartke geschreven hebben, MUCHAS GRACIAS!!
Besos
Anoukita
 

21:05 Gepost door Anouk in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.