30-10-07

week 10

 

Miércoles 24-10-07

Om 9 u aerobicken samen met Paula. Smiddags maken we tortilla de papas. Ik ontvang een brief van mama en papa en co. In de namiddag ga ik met Merel naar de Sarandi street en we gaan op zoek naar een t shirt voor de scouts maar alles is gesloten dus dan maar wat op de plaza hangen en een ijsje eten.. Dan Spaanse les. Naar school en na school wat tv kijken. 

Jueves 25-10-07

Ik ga om vlees we maken milanesas. In de namiddag ga ik met Alicia naar plaza artigas en we gaan dan samen met Merel ‘shoppen’.. We kopen de t shirt voor de scouts een witte.. dat is zo afgesproken.. ik vind het niet echt een super kleur maar ja..  Alicia is in de wolken van een rokje, maar zoals ik al verteld had is zij heel arm.. Ze kan het niet betalen en het kost amper 10€.. Dat is echt raar, ik heb gewoon nog nooit echt meegemaakt dat ik iets niet kan hebben omdat ik er geen geld voor heb, echt een sort van shoque. Nadien gaan we naar de bib en ik verzamel wat informatie over brazilie, chillie, argentinie en Uruguay.. Tis echt SUPER warm! Dan naar school, waar we een vergadering hebben met de directrice omdat het schooljaar afgelopen is maar het is helemaal geen vergadering het is een groot feest alle ouders van de 6es zijn er fotos worden getoont van toen iedereen klein was, ook ik kom op het grote scherm. Nadien wordt iedereen bedankt k ga ook op het podium staan en bedank mijn familie Da Silva Duarte omdat ik bij hun mag wonen.. En nadien ist FEEST … Viernes 26-10-07Het is al pokkeheet om 8 u smorgens. De voormiddag gaat snel voorbij met al die rituele dingen zoals naar twinkelke gaan.. we maken een sort van vanalles klaar. Na de middag naar de spaanse les en nadien school, we hebben buiten les want het is te warm!Savonds ga ik naar een verjaardagsfeestje van een meisje van de scouts, twas wel nog leuk Spice Girls en Britney muziek is hier echt in, Merel en ik lachen ons wel rot..Rond 12 uur zijn we het daar wel wa beu en gaan we naar Sarandi Pizza eten en wijn drinken.. Ron 3.00 Worden we ook wat moe. Merel blijft bij mij slapen… 

Sabado 27-10-07

Opstaan blabla, afwassen.. eten en we hebben afgesproken met enkele meisjes van de scouts om koekjes te verkopen om ons kamp te fanancieren..maar daarvoor gaan ik en Merel nog wat op het Plaza Artigas citen dat is echt onze plaza, dicht bij alles en gezellig.. Een ijsje is ook weer van de partij. En dan koekjes verkopen, AMAI dat verkoopt heel vlot!! Na 10 minuten zijn al mijn pakken verkocht, tzijn dan ook echt lekkere koekjes!! Dan naar huis waar ik niet echt nog iets speciaal doe.. 

Domingo 28-10-07

Kslaap heel slecht ga niet naar de scouts en slaap dan uiteindelijk tot 12u. Ik voel het al meteen een leuke dag wordt het niet echt. Ik doe niet veel specials vandaag!Oh jawel ik maak Belgische Boterkoekjes en ze vinden ze hier heel lekker! 

Lunes 29-10-07

Slecht weer, als het hier sochtens regent dan mag je er zeker van zijn dat het voor de hele dag is! Pffff In de namiddag spaanse les en nadien ga ik met Merel een capuchino drinken.. mmm nog wat praten en dan naar huis met de taxi want he regent nog steeds kei hard, mijn straat staat onder water. Ik ga niet naar school want Chabely is al vertrokken met een paraplu dus ik heb er geen en echt veel doen we toch niet meer op school want het zijn de laatste dagen.. Ik kijk wat films samen met John.. Martes 30-10-07Wat verlang ik naar goed weer en de ECHTE vakantie! Binnen 2 weken Buenos Aires WOOOW daar kijk ik echt naar uit. Ik maak vandaag samen Sopa de verdures (groenten soep) met mijn gastmoeder, mm echt lekker. Terwijl ik hier alles zit te typen kijkt mijn broertjes John naar Rambo.

18:20 Gepost door Anouk in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.