23-10-07

week 9 denkik

Martes 16-10-07

Na tcyber ging ik naar huis en dan naar Pamela waar ze het haar van Chabely gaat stylen.. Er werd net een pakje afgeleverd aan het huis van Pamea en ik vraag aan de man of het mogelijk is dat pakjes verloren gaan, want dat mijn ouders al een tijdje eentje opgestuurd hebben. Hij vraagt waar ik won ik vertel het. Ik heb een pakje voor jou zegt hij uit Belgie!!! Ik was zo blij! Chocolade en speculoos, washandjes want dat bestaat hier niet en nog wat brieven!! Ik maak het meteen open deel de chocolade en lees de brieven. Dan naar school, ik neem wat chocolade mee en deel het uit, iedereen vind het lekker!! Na school naar huis..  

Miercoles 17-10-07

Woensdag envelopjes dag  ik open eentje, een zweedskruiswoordraadsel.Mijn gastzus moet de hele dag aan een project werken vor school samen met 2 andere uit de klas. We maken een slaatje. Na het eten ga ik naar de spaanse les en nadien ga ik met Merel naar Plaza Artigas want ik heb echt het gevoel dat het fout zit met Chabely, mijn gastzus. Ze doet echt heel bot en ongeintresseerd in mij.. Ik praat erover met Merel en ben er wat ten einde raad over, tis toch wel je gastzus he. We besluiten ons niet te veel meer aan te trekken van de familie.. Dat klinkt grof maar zo is het ook weer niet he, ik moet gewoon beginnen leven zoelas in Belgie ookal ben ik aan de andere kant van de wereld.. Ik moet niet steeds vragen mag ik even daarheen en ik ga even dat doen… Deze dingen bedoel ik, GEWOON DOEN!! Dan naar school, daar geeft Chabely mij een briefje en daar staat op dat ze blij is dat ze mijn zus, soms gaat het minder maar het is allemaal ok. Vorig jaar had zij een vriendin Flore uit Belgie die hier ook was meyt YFU en ze zei dat vriendin zijn makkelijker is dan zus. Natuurlijk!!!Bon het is dus allemaal al beter ik ben blij!Na school naar de scouts, we krijgen 10 zakken koekjes mee om te verkopen en na de scouts ga ik bij Merel slapen. 
Jueves 18-10-07
We staan op eten Yoghurt en cornflakes mm lang geleden.We gaan even op het internet en het is al snel middag eten en afwassen. Ik ben n og steeds bij Merel in de namiddag gaan we naar Sarandi en praten daar wat met een zak koekjes van de scouts bij ons..Rond 16 uur gaat Merel naar school en ik naar huis neem gauw een douchke want tis ne warmen dag!! En dan naar school. We hebben 2 uur vroeger gedaan en als ik thuiskom heft mijn gastvader mijn fiets naar de fietsemaker gebracht.. Dat vind ik echt super, het is toch een teken dat hij iets voor mij over heft. Eigelijk is mijn gastvader nog het meest geintresseerd in mij en Belgie enzo.!!Jammer dat hij niet zo veel thuis is.. 

Viernes 19-10-07

Chabely werkt weer de hele dag voor school. Vandaag maken we overheerlijke pizza.. mm super lekker. Ik schrijf een hele lange brief naar mijn huisje in Meldert. Dan ga ik naar de bank en dan naar spaanse les. Na de les gaan we samen met Gladis, de lerares, onze reis naar Buenos Aires gaan betalen. Die is 11 nov maar moeten we nu al betalen. En nadien naar school. We hebben klasfoto.. TOF . Savonds blijven we gewoon thuis want ik ben nogal moe en het regent een beetje. 
Sabado 20-10-07
Een saaie dag ik help in de voormiddag met kuisen want dat moet hier ook gebeuren. Het regent de hele dag ik kijk wat tv slaap want want ik ben moe kijk spider man 3 met mijn gastbroertje John… En voor de rest niet veel intressants vandaag sorry    

Domingo 21-10-07

Smorgens om 9uur ga ik naar de scouts waar we eerst wel 1.5 uur niets doen en dan praten we over hoe we ons KOT gaan inrichten. We gaan ook een T shirt maken.. Fijn fijn. De scouts is hier hetzelfde maar toch anders. Ik verkies de MELDERTSE scouts nog steeds op de eerste plaats maar tis hier best ok. Ik kijk wel enorm uit naar het kamp dat we hier gaan doen. Om 12 uur ga ik naar huis en we eten allen samen in het huis van de grootmoeder. Vlees groentes brood.. daarna zitten we wat buiten int zonnetje en de gastouders doen hun siesta. Savonds ga ik mathe drinken bij Alicia. Echt gezellig samen met nog wat andere mensen gewoon wat buiten zitten genieten praten en mathe drinken. Ik moet hier drinkend zo een mathe ding aanschaffen. Das echt lekker.Rond middernacht ga ik naar huis en slapen. 
Lunes 22-10-07
Ik ontvang een brief van mijn Tante Elly. Echt leuk!! Ik schrijf meteen eentje terug. We maken een salade met rijst en patatjes. Aangeien de sosissen die we gemaakt hebben er maar vies uitzien eten we ze niet op (niemand) dan maar hotdog worsten in de plaats..Naar de spaanse les en na de spaanse les ga ik de brieven voor mijn huisje in meldert en mijn tante posten!Nadien naar school en na school ga ik naar het huis van Alicia. We maken pastel de papas met kip. MMM super lekker. Er zijn nog enkele anderen die komen eten en zij hebben het dessertje gemaakt. We kijken Borat die film bestaat hier maar kent niemand. Ze vinden hem echt goed. Ook mijn gastmoeder is er weg van, dat had ik niet verwacht!! Rond 00.00 uur ga ik naar huis en slapen.  

Miércoles 23-10-07

Vandaag maken we spaghetti op zn uruguayaans en een lekkere taart. Als ik aant afwassen ben krijg ik onverwachts telefoon van mama Linda. Ik ben wat geschrokken maar ben wel blij. Ze verteld mij dat Louna gestereliseerd is maar dat alles goed verloopt. Ik hoop het!! Dan typ ik dit verslag hier en doe de afwas samen met mijn gastmoeder. En dan ga ik naar t cyber café.

 

18:41 Gepost door Anouk in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.