12-09-07

dinsdag of martes 11-09-07

om half 9 opstaan douchen en ik neem een taxi naar de afro mundo les, want ik ga een instument leren spelen, wa weet ik nog ni tis alles sinds iets djembe achtig. Als ik daar aankom verteld een mevrouw me da de leraar er niet is, DIT IS URUGUAY... Ik ga dan maar naar de cyber daar rechtover en praat via de mircro met chantal Jef en mijn mama :) echt super leuk. Chabely komt mij hier halen en we gaan dan samen mat Rosalia, Lauren en Anna om de t shirt die we met de klas gaan maken (ik zal dan eens een foto nemen en tonen) Ik koop ook een super mooie leren pet en een cd box voor al mijn cds want muziek uitwisselen gebeurt hier a la vollente. Deze middag eten we pasta met gehakt, nadien speel ik een beetje op de computer en dan naar de spaanse les, we leren over meubels en het huis enal.. Thuis maak ik voor een meisje van mijn klas een lijst met liedjes, ze gaat die dan downloaden voor zichzelf. Zij heeft mij ook al cds gegeven van uruguayaanse rock en reggea.
Dan naar school waar een vrienin van mijn zus haar oude school is zij zit in de scouts en vroeg of ik ook niet naar de scouts wil gaan IK ZEG NATUURLIJK JA, ik ga dat dus proberen, we zien dan wel. dat is hier zondag voormiddag, dan moet ik misschien niet naar de kerk, hehe.
Na school gaan we naar een vriendin Alesia die voor ons gekookt heeft, mmmmmmm echt heel lekker, kip met rijst en patatjes en groentjes, jammie. dit meisje heb ik echt graag ze woont in een piepklein huisje met haar zus en de kindjes van haar zus, ze heeft het niet breed, maar heeft een HART VAN GOUD !!We kijken daar nog naar een film, Alle comedie Nothing Romantic deniik dat de titel is ( alles is hier int spaans van titels dus ik vertaal letterlijk..)
Rond half 11 gaan we naar huis en slaap slaap

20:41 Gepost door Anouk in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.