09-09-07

woensdag of miercoles 5-09-07

Ik sa op ronbd half 10 neem een douche en lees nog wat in boekjes over uruguay.Ik open een envelopje want woensdag is envelopjes dag  dat is het kado van ines sara en leen. het is een sudoku, dat zal nog van pas komen.
niet dat ik me hier verveel ik heb hier gewoon veel vrije tijd:)
Deze middag eten we sossisen met rijst enal. Na de middag spaanse les en daarna naar de dansschool maar die valt tegen dus karin en ik besluiten dat dan toch maar nie te doen..Iets anders zoeken is de boodschap mnaar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.
Yessica mijn oudere gastzus komt deze avond naar his zij studeert in montevideo en komt tot zondag naar huis want ze heeft gaan school. We gaan naar school... jaja tof en als we this komen is yessica thuis. Mijn gastmoeder heeft niet gekookt wan de hond Achilles heeft een kindje gebeten in de hals.. het blijkt uiteindelijk allemaal niet zo erg te zijn maar door al die chaos is er niet gekookt en eten we hotdogs.Ik heb voor yessca een aquarel schilderij gemaakt en geef die af we praten wat met haar en al snel is het 11 uur en ga ik slapen

21:05 Gepost door Anouk in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.