01-09-07

donderdag 30-08-07

Ik neem een douche rond 10u en speel wat op de computer want chabely en mijn gastmoeder slapen nog. Rond half 11 staat de gastmoeder op en we ontbijten en ik maak daarna chabely wakker, ik lees wat ik een boekje over uruguay dat ik van een jongen mag lenen om wat meer over het land te weten te komen. ( ze zijnt int engels en int spaans) Om 12 u komt John thuis van school (hij gaat van 8-12) Dan gaat chabe naar de geschiedenis klas samen met alesia een vriendin. ik lees nog wat verder in da boekske. als chabely thuis komt is alesia ook mee, ze besluiten samen een cake te maken, jammer maar ik moet naar de spaanse les, dus ik zal er alleen van kunnen eten.. Als ik thuis kom van de spaanse les is de cake klaar, mmmm, maar ik vind de belgische cake precies wel wa beter. Alesia gaat weg, Magela komt binnen..het weer is hier zo raar de ene dag KOUD KOUD de andere dag 20 graden ofzo.
Alle rond 17 u ga ik naar school waar Rosalia mij toont dat ik NOG eens in de krant sta YEPLA. Ik heb al een artikel doorgefaxt dat andere zal ik ook proberen dan scannen ze da thuis in en sturen ze mij da door en zet ik da op mijn blog ofzo... moeilijk gaat ook :)
Volgende week komt mijn andere gast zus naar huis (yessica) zij studeert in Montevideo, ze komt naar huis omda we 3 dagen vakantie hebben omdat het indipendence day is van BRAZILIE dus dant ist daar parade,...
Alle dada

20:01 Gepost door Anouk in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.